Thema-avond elke tweede woensdag van de maand vanaf oktober.

Met ‘old Reurle’ op excursie naar ‘Emsflower’.
17 juli 2023

Thema-avond elke tweede woensdag van de maand vanaf oktober.

Na de vakantie organiseren wij op elke tweede woensdag van de maand vanaf oktober weer een thema-avond in de Sprankel van 20 tot 22 uur. Meer hierover en over de onderwerpen op de thema-avonden kunt u t.z.t. lezen in het Achterhoeks Nieuws editie Ruurlo, in Onder  d’n de Kroezeboom en of op onze website van Historische vereniging Old Reurle.

Als aftrap van het nieuwe winterseizoen zijn we van plan om op de tweede woensdag in oktober op excursie te gaan.

Wij zijn voornemens een dagreis te gaan maken naar Emsflower in Emsbüren.

Emsflower produceert op grote schaal perk- en potplanten.

Het bedrijf is in 1954 opgericht door Jan Kuipers en opgevolgd door zijn zoon Bennie Kuipers. Aan het roer staan Inmiddels Bennie’s zonen Tom en Bart Kuipers. In het geheel overdekte Erlebnispark kunt een kijkje nemen achter de schermen van de kwekerij. Ook wandelt u door de tropische –en cactustuin waar ontelbare soorten inheemse en exotische planten en dieren te bewonderen zijn. Ontdek de adembenemende en fascinerende wereld van de vlinders. De show kas geeft u veel informatie over de groei en bloei van vele soorten snijbloemen en groentes. Nieuw in het park is‚ ”De Toekomst”. Hier worden verschillende teeltsystemen getest om te kijken of er manieren zijn die interessant kunnen zijn voor eigen productie op grotere schaal.

Vanaf de eerste woensdag van de maand te beginnen in september is  onze archiefruimte voor eenieder van 14 tot 16.30 toegankelijk voor vragen en andere zaken. Daarnaast kunt U altijd contact opnemen met ondergetekende of via info@oldreurle.com voorkeur het laatste.

Namens het bestuur, Geert klein Bluemink

Comments are closed.